صفحه اصلی
برگزاری موفقیتآمیز نخستین سمپوزیوم فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل
نخستین سمپوزیوم فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل، توسط مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و انجمن تغذیه ایران در تاریخ 17 بهمن 1403 در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه برگزار شد.
دکتر احمدرضا محرابیان، دبیر علمی سمپوزیوم با اعلام خبر فوق گفت: در این سمپوزیوم تخصصی بیش از 250 نفر از مدیران، متخصصان، صاحبنظران حوزه های زنبورداری، بوم شناسی، تغذیه، صنایغ غذایی، فیتوشیمی، گیاه پزشکی داروسازی، پزشکی، تجاری سازی، فرهنگ و زبان شناسی حوزه فرآورده های زنبور عسل مشارکت داشتند
عضو هیأت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی افزود: نخستین سمپوزیوم فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل بیش از 80 مقاله شامل 21 سخنرانی و 65 پوستر تخصصی ارائه شد. در این سمپوزیوم چالش های این صنعت مورد بررسی قرار گرفت.